Odgledao Madagaskar 352 puta za godinu dana

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2017, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgledao "Madagaskar" 352 puta za godinu dana

Treći deo animiranog filma "Madagaskar" nekome se toliko svideo da ga je gledao 352 puta u ovoj godini, odnosno nekoliko puta dnevno.

To otkrivaju u Netfliksu, ne želeći da kažu o kom se korisniku radi. On je "bindžovanje" podigao na viši nivo, a svojom opsesijom učinio je ovaj film najtraženijim na popularnom strimingu.

Kako kažu iz Netfliksa najveći broj korisnika već tradicionalno koristi njihove usluge 31. decembra i 1. januara kao i da je u protekloj godini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << serija "Greenleaf" bila najviše bindžovana. Najgledanija serija "za celu porodicu" bila je "Stranger Things", prenosi Blic.

U Netfliksu prave statistike u "trci bindžovanja", odnosno prate u kojim regionima gledaoci najviše "pretrče" kroz nove serije u prvih 24 sata od njihove premijere. Globalno gledano, oko osam miliona ljudi to radi za svaku novu sezonu serija, pri čemu prednjače Kanađani, Amerikanci i gledaoci iz Danske.

Autor: Blic

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.