Izvor: Radio 021, 10.Mar.2021, 22:56

Od sutra izmenjen režim saobraćaja u Ulici vojvode Šupljikca

Novosadska toplana u četvrtak, 11. marta, počinje radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici vojvode Šupljikca broj 7, zbog čega će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja.

Za vreme izvođenja radova, za potrebe gradilišnih vozila će se zauzimati jedna saobraćajna traka uz objekat, a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 22. marta.

Iz Toplane napominju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone, te mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Radovi menjaju režim saobraćaja u Ulici vojvode Šupljikca

Izvor: Radio 021, 11.Mar.2021, 08:10

Novosadska toplana danas, 11. marta, počinje izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici vojvode Šupljikca broj 7, zbog čega će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja...Za vreme radova, za potrebe gradilišnih vozila će se zauzimati jedna saobraćajna traka uz objekat, a saobraćaj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.