Od ponedeljka Domovi zdravlja normalizuju rad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ponedeljka Domovi zdravlja normalizuju rad

NOVI SAD - Pošto je isporuka gasa normalizovana, službe Doma zdravlja "Novi Sad" od ponedeljka počinju rad prema redovnom radnom vremenu, saopšteno je danas iz te zdravstvene ustanove.

Ovog vikenda radi se po ranije utvrđenoj satnici, tako da od sedam do 20 sati dežuraju službe opšte medicine i zdravstvene zaštite radnika u objektima Doma zdravlja na Limanu IV, Novom naselju, Bulevaru Mihajla Pupina i u Zmaj Ognjena Vuka.

U prigradskim naseljima Rumenka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Budisava i Veternik, kao i u Sremskim Karlovcima lekari rade sutra od sedam do 11 sati.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece na raspolaganju je pacijentima 24 sata u objektu Doma zdravlja u Zmaj Ognjena Vuka, a celodnevno dežurstvo ima i stomatološka služba u Njegoševoj ulici u Novom Sadu.

Sve ekipe koje rade za vikend su pojačane većim brojem lekara i medicinskih tehničara nego obično, navedeno je u saopštenju Doma zdravlja.

U Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo" su saopštili da će, posle normalizovanja grejanja, od ponedeljka biti otvoreni vrtići u pojedinim novosadskim prigradskim naseljima.

Biće otvoren vrtić u Kaću u koji dolaze i deca iz Budisave i Kovilja, obdanište u Rumenki koje prima i mališane iz Kisača i Stepanovićeva kao i vrtić u Veterniku gde stižu i deca iz Futoga i Begeča.

Takođe, biće otvoren i veliki vrtić u Sremskoj Kamenici u koji dolaze i deca iz Starih Ledinaca, kao i obdanište u Petrovaradinu i vrtić u Sremskim Karlovcima, rekla je novinarima portparol "Radosnog detinjstva" Ruža Pajantić.

U Novom Sadu će do 19. januara raditi 15 dežurnih obdaništa, u koje dolazi oko 400 mališana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.