Izvor: Luftika.rs, 16.Feb.2022, 16:35

Od marta počinje sa radom nova studentska menza na SPENS-u

U martu mesecu, ove godine Studentski centar Novi Sad otvoriće još jednu studentsku menzu koja će se prostirati na 127 kvadrata u kojoj će biti posluživan ručak za 500 studenata. Menza se nalazi  u prizemlju Spensa, preko puta ulaza na zatvorene bazene.
Ugovor između Studentskog centra Novi Sad i i Javnog preduzeća SPC „Vojvodina“ je potpisan 1.februara na Dan grada Novog Sada i nakon jednomesečne adaptacije očekuje se otvaranje u martu.
Otvaranje novog restorana ima za >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << cilj da rasteretimo popularnu veliku menzu jer je zbog izgradnje Studentskog kulturnog centra mala zatvorena. Spens se zbog svog značaja i simbolike za Novi Sad, ali i blizine većini fakulteta nametnuo kao logično rešenje ‒ rekao je Zoran  Martinović, direktor Studentskog centra nakon potpisivanja ugovora.
Milić je istakao da se otvaranje studentskog restorana odlično uklopilo u poslovnu viziju i korespondira sa novim konceptom razvoja Spensa. On očekuje da će svakodnevni boravak 500 studenata pozitivno uticati na ukupni ambijent i udahnuti novi život celokupnom prostoru Spensa.
Kuvari Studenstog centra Novi Sad dnevno pripremaju šest do osam hiljada obroka. Odnosno više od 1,5 miliona obroka godišnje.  Kuhinja  radi u  dve smene, obroke priprema 135 ljudi, a za potrebe rada nove menze neće biti angažovani novi radnici.
Spens dobija novu salu za sportsko penjanje

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.