Izvor: Radio 021, 26.Feb.2021, 11:07

Oboreni biciklisti kod BIG-a i u Veterniku

Hitna pomoć je u četvrtak intervenisala zbog tri saobraćajne nezgode.

Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su u ovim nezgodama povređena dvojica biciklista.

Prva nezgoda je bila oko 10:10h, u Veterniku, u Ulici vojvode Bojovića kod broja 21, kada je oborena biciklistkinja stara 62 godine. Ona je zbrinuta na licu mesta i potom je prevezena u Urgentni centar.

Drugi udes se dogodio kod Tržnog centra BIG, oko 14:50h, kada je oboren >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << biciklista star 26 godina. Mladića je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar.

Saobraćajna nezgoda se dogodila i oko 03:45h, na Sentandrejskom putu kod broja 49, kada je vozilo udarilo u materijal koji je stajao pored puta. Povređeni muškarac star 51 godinu je, nakon ukazane pomoći na licu mesta, prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.