Izvor: Radio 021, 09.Sep.2019, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oborena devojka u Bukovcu, mladić pao sa motora na Mišeluku

Hitna pomoć je u protekla 24 sata intervenisala zbog dve saobraćajne nezgode u okolini Novog Sada.

Doktorka Hitne pomoći Aleksandra Dobrović kaže za 021.rs da je u Bukovcu povređena žena pešak, a na Mišeluku motociklista.

Prvi udes dogodio se u 19:09 časova u Bukovcu u Karađorđevoj ulici kod broj 77, gde je oborena 26-ogodišnja devojka pešak. Ona je s kontuzionim povredama glave zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i lečenje.

Druga nezgoda se dogodila nekoliko minuta posle ponoći na Mišeluku. Mladić star 21 godinu je posle tunela u smeru ka Sremskoj Kamenici, pao sa motora. On je tom prilikom zadobio kontuzione povrede desnog kuka i Hitna pomoć ga je posle zbrinjavanja na licu mesta prebacila u Urgentni centar.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.