Izvor: Radio 021, 22.Apr.2021, 10:02

Obnova kuće Milunke Savić u Stepanovićevu koštaće 2,9 miliona dinara

Grupa inženjera i građevinskih firmi obnoviće kuću Milunke Savić u Stepanovićevu, što je posao vredan 2,9 miliona dinara sa PDV.

Zavod za zaštitu spomenika kulture dodelio je posao na tenderu firmama sa beogradske Zvezdare: "Ornament - Investinženjering", "Niković Company" i "Gramar", koji su bili i jedini ponuđači.

Posao na kući u Ulici Milunke Savić 4 radiće se oko dva meseca.

Reč je o građevinsko-zanatskim i konzervatorsko-restauratorskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << radovima na obnovi fasade, krova kuće i ulične ograde.

Pomenuta kuća data je našoj heroini početkom dvadesetih godina, za zasluge u odbrani države. U njoj je živela nekoliko godina sa sestrom i decom, da bi se potom preselila s decom u Beograd.

Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.