Obnova Beogradske kapije još čeka na novac

Izvor: Radio 021, 20.Nov.2014, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova Beogradske kapije još čeka na novac

Za sada nije poznato kada će biti nastavljena obnova Beogradske kapije koja stoji mesecima, saznaje 021.rs.

U JP Poslovni prostor navode da je za završetak radova neophodno još 10 miliona dinara koje treba da stignu iz Republike, jer je taj novac obezbeđen u republičkom budžetu prilikom rebalansa u oktobru i samo se čeka na transfer sredstava.

Podsetimo, obnova Beogradske kapije je počela septembra 2013. godine, više od godinu i po dana od kako su građani glasali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da Banka Inteza dodeli 10.000.000 za njenu obnovu i potpisivanja ugovora sa gradom o zajedničkom ulaganju. Uz višemesečna kašnjenja u radovima, do sada je u obnovu uloženo skoro 25 miliona dinara (Grad i Pokrajina su donirali po 7,5 miliona dinara).

Do sada su odrađeni poslovi na hidroizolaciji, čišćenju kapije sa beogradske strane, urađena je potpuna rekonstrukcija fasada sa novosadske strane, kao i uređivanje pešačkih prolaza. Sa dodatnih 10 miliona dinara će se raditi kameni deo fasade sa beogradske strane i završiti rekonstrukcija kolskih i pešačkih prolaza.

Informaciju o tome dokle se stiglo sa rekonstrukcijom fasade Poslovni prostor će dostaviti i svim odbornicima u vidu odgovora na odborničko pitanje odbornice LSV-a Milice Vlaisavljević. (Žarko Bogosavljević - Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli )

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.