Izvor: Radio 021, 25.Jan.2021, 14:57

Novosadsko pozorište u sredu slavi 47. rođendan

Novosadsko pozorište/Újvidéki Színház u sredu, 27. januara proslaviće 47. rođendan uz muzički sadržaj pod nazivom "Crn i jak".

Reč je o scenski uobličenim interpretacijama kompozicija koje su David Klem i Ervin Ereš pisali za potrebe Novosadskog pozorišta. Publika će imati priliku da čuje numere iz predstava "Crni", "Tom Sojer", "Edvard Drugi", zatim "Til Ojlenšpigel", te "Čarobnjak iz Oza"...

Glumački ansambl će, kao aktivni učesnik u izvođenju vokalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i instrumentalnih deonica, još jednom potvrditi svoje kompletno umeće. Pored glumaca iz Novosadskog pozorišta, na sceni će se naći i njihove kolege iz drugih pozorišta, ali i studenti sa Akademije umetnosti.

Program će početi u 19 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.