Izvor: Radio 021, 19.Avg.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski sastav Shoplifters objavio novi album "Secret Free World"

Novosadska pank-rok bend Shoplifters objavio je novi album naziva "Secret Free World".

Novo ostvarenje gradske četvorke, Nenada, Vojina, Mlađe i Ćate, sačinjen je od 11 pesama snimljenih tokom marta ove godine.

Album otvara pesma "Erase", a tu još i numere kao što je "Overdoser", "Saved By The Bell", "Wrong", "Familiar Song", "Do Better", "Secret Free World", ali i "Everybody's Nobody's Fool" za koju su objavili i spot. Većinu tekstova za pesme potpisuje Vojin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Vučić.

Zanimljivo je da treći album benda na vinilu potpisuje čak pet izdavača iz Velike Britanije, Japana, SAD, Španije i Holandije.

Album možete da kupite direktno od benda ili da ga poslušate OVDE.

Promocija albuma "Secret Free World" odžaće se 31. avgusta u Novom Sadu.



Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Shoplifters objavili novi album

Izvor: BalkanRock.com, 20.Avg.2019, 08:14

Novosadski pank rok kvartet Shoplifters objavio je novi album pod nazivom “Secret Free World”. Album čini 11 novih pesama snimljenih tokom marta 2019. u novosadskom studiju Fluid Noise. Za produkciju su zaslužni Aleksandar Jovanović (Everbeatz) i Shoplifters, a za artwork je bila zadužena Viktoria...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.