Novosadski maturanti plešu za Ginisov rekord!

Izvor: Luftika.rs, 14.Maj.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski maturanti plešu za Ginisov rekord!

Maturanti srednjih škola u Novom Sadu će u petak, 19. maja 2017, učestvovati u obaranju Ginisovog rekorda, javlja Radio 021. Ovaj događaj je podržao Grad Novi Sad, a organizuje koordinatorka Drinka Kecman.
Ples za Ginisa Generalna proba za maturante održaće se u četvrtak, 18. maja u 20 časova na platou Spensa. U petak, od devet do 10.30, maturanti će se okupljati na platou, te će se u vidu povorke kretati duž Ulice Maksima Gorkog, Stražilovskom, Ulicom Modene do Trga Slobode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << gde će formirati četvorke. A kako je izgledalo prošle godine, pogledajte u videu ispod.

Svečani program otvaranja počeće oko 11.30, a 20 minuta kasnije će se radijskim signalom kontaktirati učenici iz drugih zemalja sveta koje sprovode manifestaciju. U podne se pleše kvadril.
Manifestacija se održava u saradnji sa plesnim savezom Slovenije, a ove godine Novi Sad će učestvovati u obaranju Ginisovog rekorda u sinhronom plesu. Trenutni rekord, postavljen 2011. godine, iznosi 33.202 plesača.
Humani ples maturanata Manifestacija godinama ima humanitarni karakter i podiže svest o dijabetesu među mladima, u saradnji sa Udruženjem Dijabetičara Vojvodine.
© Luftika/ Milenko Stanković Međunarodna manifestacija “Ples maturanata” održaće se 11. godinu zaredom na Trgu slobode.
Kako je novosadski bokser postao model?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.