Izvor: Radio 021, 06.Mar.2021, 10:21

Novosadske pijace danas rade do 12h, sutra će biti zatvorene

Novosadske pijace tokom vikenda radiće skraćeno.

U subotu pijace rade do 12h.

U nedelju pijace neće raditi.

Na svim novosadskim pijacama obavezno je nošenje zaštitnih maski i držanje neophodne distance, navode u "Tržnici".

"Tržnica" je juče saopštila da će pijace za vikend raditi redovno, a danas navode da je to promenjeno, u skladu sa donetom Uredbom Vlade Srbije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ni novosadske pijace neće raditi danas posle 12h

Izvor: NoviSad.com, 06.Mar.2021

Pijace kojima upravlja JKP „Tržnica“ tokom vikenda radiće redukovano i to danas do 12 časova, a sutra neće raditi. Prvobitno je bilo objavljeno da će sve..

Nastavak na NoviSad.com...

Prodavci i kupci u podne morali da napuste pijace, nejasna odluka novosadske "Tržnice" o radnom vremenu

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2021, 00:08

Iako je "Tržnica" juče saopštila da će pijace za vikend raditi redovno, jutros je ta odluka promenjena, a u podne su prodavci i kupci bili primorani da napuste pijace...Ovaj potez "Tržnice" je nejasan, ako se uzme u obzir da je epidemiolog Predrag Kon na konferenciji u petak nakon sednice Kriznog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.