Novosađanka uhapšena zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanka uhapšena zbog krijumčarenja ljudi

Protiv jedne Novosađanke (21) podneta je krivična prijava zbog sumnje da je učinila krivično delo nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

Ona se tereti da je iznajmljivala stanove za ilegalne migrante, državljane Tunisa, Avganistana i Sirije, i tako im omogućavala nedozvoljeni boravak u Srbiji, u nameri da stekne protivpravnu imovinsku korist.

Protiv jednog od njih, koji je zatečen u ilegalnom boravku, podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << postupka, u skladu sa odredbama Zakona o strancima.

Nakon prekršajnog postupka, uručeno mu je rešenje o otkazu boravka u našoj zemlji sa zabranom ulaska u Srbiju do marta 2016. godine.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novosađanka zarađivala od iznajmljivanja stanova migrantima

Izvor: Blic, 29.Maj.2015

Protiv jedne Novosađanke (21) policija je danas podnela krivičnu prijavu, zbog sumnje da je pomagala krijumčarenje ljudi tako što je iznajmljivala stanove za ilegalne migrante, saopštila je danas policija...Kako se navodi u saopštenju, devojka je osumnjičena da je iznajmljivala stanove za ilegalne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.