Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanin uhapšen zbog tvita o Vučiću?

Doktor ekonomije i teologije Đuro Trkulja, koji je i bivši diplomata pri UN, priveden je u utorak u Novom Sadu. Prema rečima njegove supruge Vesne Roknić, Trkulja je privreden zbog tvita u kome spominje predsednik Srbije Aleksandra Vučića, javlja 021.
Vesna Roknić dodaje da se Trkulja tereti za ugrožavanje sigurnosti i za danas prepodne je najavljeno njegovo saslušanje pred tužiocem u Beogradu.
Ispričala je da su specijalci dok su oni bili odsutni, upala u njihov dom, sve ispreturali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sačekali bračni par ispred zgrade i privela Trkulju. Tada im je rečeno da je to zbog tvitova.
Vesna Roknić priča da njen muž na društvenoj mreži piše obične poruke koje pišu i drugi građani, među kojima su i oni koji pokazuju nezadovoljstvo sadašnjim stanjem u zemlji.
„Radi se o tvitu nekog opšteg sadržaja, nezadovoljstva, da nema posla, da narod odlazi iz zemlje, da ćemo ostati i bez lekara. To su činjenice koje je napisao. Nije to ništa posebno, to su stvari koje svi komentarišu“, navela je Vesna Roknić za 021.rs.
Supruga ovog Novosađanina se nada da će biti oslobođen.
Top 10 karikatura Aleksandra Vučića

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosađanin priveden zbog pretnji Vučiću na Tviteru

Izvor: NoviSad.com, 05.Dec.2018

Novosađanin Đuro Trkulja, doktor ekonomije i teologije, nekadašnji diplomata pri UN, priveden sinoć zbog tvita o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Njegova supruga Vesna Roknić kaže da policija Trkulju tereti za ugrožavanje..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.