Izvor: Radio 021, 08.Apr.2020, 20:43

Novo radno vreme Gomeks marketa

Kompanija Gomeks obaveštava korisnike o novim promenama u radnom vremenu njihovih objekata vikendom u skladu sa novom odlukom Vlade Republike Srbije.

Radno vreme Gomeksovih malorodajnih objekata de do daljnjeg biti sledeće:

Objekti koji ne rade sa starijima od 65 godina

- od ponedeljka do petka od 7h do 15h

- subota i nedelja su neradni

Objekti koji rade u jutarnjim časovima za starije od 65 godina

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od ponedeljka do četvrtka od 7h do 15h

- petkom od 04h do 07h za osobe starije od 65.godina

- petkom od 08h do 15h redovno radno vreme za ostale potrošače

- subota i nedelja su neradni

Spisak objekata koji će subotom biti otvoreni za starije od 65 godina možete naći na sajtu Gomeksa (OVDE) ili potražiti obaveštenje o radnom vremenu na svakom objektu.

U Gomeksu ističu se snabdevanje maloprodajnih objekata vrši i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda.

Autor: Zakupljen prostor

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.