Novo protestno okupljanje dela radnika u GSP

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2018, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo protestno okupljanje dela radnika u GSP

Stotinak od preko hiljadu radnika Gradskog saobraćajnog preduzeća sazvalo je ovog jutra zbor, jer su od ranije nezadovoljni stanjem u preduzeću, saznaje 021.

Prema nezvaničnim saznanjima, na zbor su došli i direktor preduzeća Milan Stanivuković sa kompletnim rukovodstvom kako bi se rešili problemi s kojima su ovi radnici nezadovoljni, ali su oni tražili da napuste prostorije u kojima traje sastanak.

Podsetimo, ovi radnici su i ranije protestovali tražeći da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se uveća broj vozača, mehaničara, kontrolora i ostalog osoblja koji zbog lošeg standarda u državi odlaze u inostranstvo upotrazi za boljim platama, ali i zbog zastarelog voznog parka.

U međuvremenu su oni primljeni na razgovor u Gradsku kuću, a svi zahtevi su im ispunjeni pošto je Skupština grada odobrila zapošljavanje 85 novih ljudi, sedam novih autobusa iz Ikarbusa stiže za nedelju dana, a raspisan je tender za dodatnih pet. Takođe je ukinut rad na slobodan dan.

Za sada nije poznat razlog novog protestnog okupljanja, a više informacija znaće se danas, kada ovaj deo zaposlenih u GSP javno iznese svoje stavove.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo protestno okupljanje dela radnika u GSP, zakazan protest u sredu

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2018

Stotinak od preko hiljadu radnika Gradskog saobraćajnog preduzeća sazvalo je ovog jutra zbor, jer su od ranije nezadovoljni stanjem u preduzeću, saznaje 021...Prema nezvaničnim saznanjima, na zbor su došli i direktor preduzeća Milan Stanivuković sa kompletnim rukovodstvom kako bi se rešili problemi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.