Izvor: Luftika.rs, 29.Maj.2020, 18:49

Novi kablovski kanal Junajted grupe, Sloba Georgiev direktor

Junajted grupa, uz N1 i Novu S, pokreće još jednu kablovsku televiziju. U APR je 19. maja ove godine registrovana firma Newsmax Adria, čija je glavna delatnost proizvodnja i emitovanje televizijskog programa, piše portal Cenzolovka.
Kao direktor upisan je Slobodan Georgiev, novinar nedeljnika Vreme i programski koordinator Balkanske istraživačke novinarske mreže (BIRN).
Vlasnik firme je Newsmax Adria SARL iz Luksemburga. Kompanija je registrovana na istoj adresi, Bulevar Pierre >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Frieden 43, kao i Adria News SARL, koja je vlasnik TV N1, odnosno United Media SARL, piše Cenzolovka.
Newsmax Adria je u Srbiji registrovan na poslovnoj adresi kompanije SBB na Bulevaru Zorana Đinđića 8a, na istoj adresi sa koje je 2013. godine krenula TV N1, preciznije – na kojoj je u startu bila registrovana firma Adria News.
Pored Georgieva, kao zastupnik firme je naveden i Srđan Ćirović, finansijski direktor Junajted grupe i jedan od četiri člana top menadžmenta kompanije koja u svom sastavu ima najvećeg regionalnog kablovskog operatera (SBB/Telemach), medije, telekomunikacije, muzičku i video produkciju, produkciju serijskog programa, marketing, oglašavanje…
Na poziv Cenzolovke, predstavnici Junitajted Media i Georgiev nisu želeli da za sada komentarišu ovu vest.
Srbija, zemlja u kojoj se umesto policije zove N1 (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.