Novi Sad zadovoljio EAF

Izvor: S media, 25.Jun.2009, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad zadovoljio EAF

Potpresednik Evropske atletske federacije Svein Arne Hansen je ocenio da su atletska borilišta u Novom Sadu odlična i da je Novi Sad zasluženo dobio organizaciju Evropskog juniorskog prvenstva.

Hansen je na konferenciji za novinare na Gradskom stadionu u Novom Sadu rekao da je oduševljen onim što je video tu i na Djačkom igralištu gde će atletičari trenirati.

- Organizatori su načinili veliki napredak od marta, kada sam prvi put posetio Novi Sad. Siguran sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << će EJP postaviti Novi Sad na atletsku mapu Evrope.

Predsednik Izvršnog komiteta EJP Borislav Novaković rekao je da je Novi Sad u potpunosti spreman za oko 1.5000 takmičara, delegata i službenika iz 48 zemalja, što EJP čini najmasovnijim do sada.

On je rekao da je investirano oko 400 miliona dinara u objekte koji će posle prvenstva ostati gradjanima Novog Sada.

Potpuno je rekonstruisano Djačko igralište, a gradski stadion delimično.

Početkom meseca na gradskom stadionu postavljen je i novi semafor koji je koštao pola miliona evra.

Delimično je rekonstruisan deo tribine i atletsko borilište što je ukupna koštalo 234 miliona dinara.

Evropsko juniorsko prvenstvo u atletici održava se od 23. do 26. jula....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.