Novi Sad daje 4 miliona za privatno obezbeđenje

Izvor: Radio 021, 12.Maj.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad daje 4 miliona za privatno obezbeđenje

Lokalna vlast je na ponovljenom tenderu uspela da angažuje privatnu firmu za obezbeđenje objekata novosadske uprave.

Posao je, kako 021.rs saznaje, dodeljen firmi "Intersec team" iz Novog Sada po ceni od 3,7 miliona dinara bez PDV-a, što je u sklopu planiranih troškova nabavke od 4,1 milion dinara.

Oni su dali povoljniju ponudu, pošto drugi ponuđač "Ipon security" iz Novog Sada nije dostavio potpunu dokumentaciju, a i cena je bila više od predviđene cene i iznosila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je 4,8 miliona dinara.

Zanimljivo je da se na ovom ponovljenom tenderu nije pojavila firma "Varnost-Fitep" iz Beograda koja je jedina konkurisala na prvom neuspelom tenderu, ali njihova ponuda nije bila prihvačena jer su tražili 4,3 miliona dinara.

Privatno obezbeđenje je angažovano jer Grad trenutno ima dovoljno radnika da se čuvaju svi objekti novosadske administracije.

Predviđeno je da gradski radnici noću čuvaju gradske objekte, a privatno obezbeđenje  u vidu deset ljudi biće angažovano za te poslove tokom radnih sati.

Jedini objekat koji Grad sam obezbeđuje konstatno je Gradska kuća.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.