Izvor: 021info.rs, 07.Maj.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad bez grejanja, remont u Toplani

V.d. direktora Beogradskih elektrana Rade Basta izjavio je da će to preduzeće danas početi sa tehničkim toplim probama sistema.  Basta je rekao da će zbog tih tehničkih proba sistema radijatori narednih dana biti topliji.    -Kao v.d. direktora Beogradskih elektrana uputio sam predlog Sekretarijatu za energetiku za izmenu Odluke o snabdevanju toplotnom energijom kako bi u periodu kada nema grejanja, a temperature su ispod 10 stepeni nadležni sekretarijat mogao da donese odluku o grejanju - rekao je Basta.    Grejanje će biti pokrenuto u Kraljevu, Šapcu, Sremskoj Mitrovici i Pančevu. U Nišu i Novom Sadu počeo je remont sistema i zbog toga nije moguće pokrenuti grejanje.    U Novom Sadu je potrebno da Skupština grada promeni odluku kako bi grejna sezona radila i duže od predviđenog 3. maja ili počinjala ranije od 1. oktobra.       

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

Dobra vest: Topli radijatori

Izvor: Mondo, 07.Maj.2019

Zbog niskih temperatura od danas ponovo radi daljinsko grejanje u Beogradu, u Kraljevu, Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu, Čačku.. U pojedinim gradovima to nije moguće jer je počeo remont sistema...Foto: Guliver/Getty Images/belchonock..Gradonačelnik Rajočić je rekao da će tehničke tople...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.