Novi Call of Duty dostupan i u Srbiji

Izvor: Radio 021, 05.Nov.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "Call of Duty" dostupan i u Srbiji

Jedna od najisečekivanijih igara ove godine Call of Duty: Infinite Warfere dostupna je gejmerima širom sveta.

Igra koja je već sedam godina najprodavanija u Severnoj Americi dolazi u nekoliko izdanja a dostupna je za Play Station 4, Xbox One i PC platforme.

"Infinity Warfare" donosi potpuno novu priču koja je smeštena kroz ceo naš solarni sistem, sa inovacijama poput "zero-g" borbi uz stalne tranzicije sa kojima se igrači suočavaju uz neprestanu akciju. Tu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i opcija za četiri igrača "Zombies in Spaceland" koja vodi na nezaboravnu vožnju smeštenu u osamdesete godine prošlog veka a sve to praćeno arsenalom potpuno novog oružja.

Ujedno, prvi put tu je i do sada najveći bonus u obliku deluks verzije igre - Call of Duty: Modern Warfare Remastered u čast istoimenog čuvenog izdanja ove igre.

Autor: Blic

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.