Nova sezona Igri prestola još uvek daleko

Izvor: Radio 021, 04.Jan.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova sezona "Igri prestola" još uvek daleko

Sedma sezona "Igra prestola" osim toga što će imati tri epizode manje, to jest samo sedam u odnosu na ranijih deset, stići će i nešto kasnije nego što je najavljeno.

Uprkos tome što su producenti objašnjavali da je emitovanje nove sezone "Igre prestola" pomereno kako bi se prilagodilo dolasku zime u seriji, mnogima se sve do sada činilo da će manjak od tri epizode omogućiti da se izgubljeno vreme nadoknadi.

Međutim, tokom intervjua za Radio Tajms, Ijin Glen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji tumači ulogu ser Džore Mormonta, otkrio je zašto to nije moguće.

"Vreme koje im je inače trebalo za deset epizoda koriste za snimanje sedam ove godine. Ostalo je još 15 sati u Igrama koliko smo shvatili, ali to može da se promeni, to je koliko mi znamo. Glumačka ekipa se stalno povećava, svet koji se stvara postaje još veličanstveniji i oni osećaju da im je potrebno za tih sedam epizoda kao što im je trebalo do sada za deset", rekao je škotski glumac.

Još nije poznat datum premijere prve epizode, ali se zna da je emitovanje planirano da bude tokom leta.

Autor: RTS

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.