Izvor: Luftika.rs, 09.Jul.2022, 10:53

Nova pravila na egipatskim plažama, strah od ajkula ne jenjava, bazeni prepuni

U Egiptu još uvek strahuju nakon tragičnih događaja zbog napada ajkula.
Ceo svet je nedavno obišla strašna vest da su dve žene usmrtile ajkule u popularnom letovalištu u Egiptu. Ubrzo nakon toga kupanje u moru je neko vreme bilo zabranjeno, da bi onda bilo dozvoljeno, ali samo do metar.
Sada su ta pravila ponovo promenjena.
– Ljudi sada smeju da uđu do pet metara u vodu, a donedavno je moglo samo do metar, te su hotelski bazeni prepuni. Deo bova je skinut, ali nije i crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << zastavica. Pritom, iz hotela su svima rekli da ne smeju da idu dalje od pet metara – kaže Srbin koji letuje u mestu Sahl Hašiš, prenosi Nova.rs.
Pritom, u turističkim agencijama navode da putnici uglavnom ne otkazuju svoje aranžmane za Egipat, to učini tek poneko, uprkos tragičnim događajima koji se nižu.
Naime, još nije sasvim jasno zašto su ajkule u Egiptu nedavno napale plivače i kako su dve žene izgubile život. Formirana je komisija koja treba da istraži okolnosti te tragedije.
Izvor: Nova.rs
Poslednje reči žrtve napada ajkule u Hurgadi, ovo je rekla suprugu pre tragedije

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.