Izvor: Radio 021, 22.Jan.2020, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nik Kejv odgovorio frontmenu beogradskog benda The Cave Dogs

Na portalu The Red Hand Files na kojem Nik Kejv odgovara na pitanja fanova, osvanulo je pitanje Nikole Krstića, frontmena domaćeg Nik Kejv tribjut sastava "The Cave Dogs".

Krstić se Kejvu predstavio kao jeftini imitator i upitao australijskog barda da li je čuo za njih. Zaintrigiran lepo formulisanim pitanjem, jedan od najvećih pesnika u muzici odgovorio je da do sada nije čuo za srpski sastav, ali i da je Nikola zastrašujuće dobro skinuo njegov glas.

U odgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se može naći i zanimljiva činjenica da je i Suzi Bik pomislila da je u pitanju njen muž, a ne neki "uljez iz Srbije", kako je šaljivo srpskog "Kejva" okarakterisao onaj originalni.

Kompletan odgovor, kao i pitanje možete čitati OVDE.

Legendarni australijski muzičar Nik Kejv, nastupiće sa svojim bendom "The Bad Seeds" u beogradskoj Štark areni 4. juna.

Autor: Balkanrock

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.