Neuspeo tender GSP-a za kupovinu šest autobusa

Izvor: Radio 021, 06.Maj.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuspeo tender GSP-a za kupovinu šest autobusa

Gradski prevoznik poništio je javnu nabavku za kupovinu šest solo autobusa, saznaje 021.rs.

Odluka o poništenju tendera je doneta jer nijedna od prispelih ponuda nije bila odgovarajuća. U Upravi GSP-a za 021.rs navode da neće odustati od nabavke novih autobusa i da će uskoro biti ponovljen tender.

Podsetimo, GSP-u je planirao da nabavi šest niskopodnih autobusa na dizel, koji su potpuno opremljeni, računajući tu i klimu i displeje. Vrednost nabavke je oko 100 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << miliona dinara. Inače, GSP je početkom aprila dobio pet solo niskopodnih autobusa na dizel koji su krajem prošle godine kupljeni od Ikarbusa za 77,5 miliona dinara, bez PDV-a.

Gradski prevoznik poslednjih godina zbog ekonomske krize nije u mogućnosti da značajnije obnavlja vozni park i kupuje veći broj autobusa. Tako je 2011. i 2012. godini vozni park uvećan za 31 autobus proizvođača "Irisbus Iveko" i "Solaris", a 2014. godine rekarosirano je deset zglobnih "Volvo" autobusa.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.