Izvor: Luftika.rs, 01.Feb.2021, 19:32

Nestao 33-godišnji Novosađanin Aleksandar Zdjelarević

U Novom Sadu je nestao 33-godišnji Aleksandar Zdjelarević, a njegova sestra apeluje na sve koji imaju informacije o njemu da joj se jave.
Visok je oko 190 cm, na sebi ima crne pantalone sa džepovima sa strane i zelenu jaknu.
Njegova sestra navodi da su poslednji kontakt imali u nedelju uveče oko 20 časova.
U policiji kažu da je nestanak prijavljen i da se za Aleksandrom traga.
Ukoliko ga vidite ili imate informaciju koja bi bila korisna, javite se njegovoj sestri Jovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Zdjelarević.
APEL ZA POMOĆ! NESTAO MI JE BRAT. Zove se Aleksandar Zdjelarević, rođen 1987. godine. Visok oko 190 cm, na sebi ima crne…
Posted by Jovana Zdjelarević on Monday, 1 February 2021

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Pronađeno telo nestalog Novosađanina

Izvor: Luftika.rs, 02.Feb.2021, 10:50

Telo Aleksandra Zdjelarevića (33) pronađeno je u automobilu Reno Megan na Iriškom vencu u blizini planinarskog doma.. Podsetimo, mladić je nestao u nedelju uveče u Novom Sadu, a poslednji put je imao kontakt sa porodicom oko 20 časova.. Za sada nema informacija o eventualnom uzroku smrti, a područje...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.