Izvor: Radio 021, 22.Maj.2020, 15:26

Nestali mladić iz banatskog sela pronađen mrtav kod Beograda

Aleksandar Halabrin (26) iz banatskog sela Janošik, koji je nestao 20. marta na Banjici u Beogradu, a za koga se u prvom trenutku verovalo da je zbog mere samoizolacije otišao od kuće, pre šest dana pronađen je mrtav.

Kako saznaje N1, telo Halabrina pronašli su meštani u ataru sela Parcani kod Sopota.

Telo mladića bilo je prekriveno tankim slojem zemlje i granja. Kod sebe nije imao lična dokumenta, te je naknadno utvrđen identitet.

Telo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << posle uviđaja, a po nalogu tužilaštva, poslato na obdukciju. Prema nezvaničnim saznanjima, preliminarni izveštaj obdukcije pokazuje da je najverovatnije reč o ubistvu - na glavi žrtve uočena je povreda za koju se sumnja da je nastala vatrenim oružjem.

Tuzilaštvo još čeka rezultate obdukcije. Beogradska policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaju.

Porodica je Aleksandrov nestanak prijavila 23. marta. Prema ranijem pisanju medija, on je je otišao od kuće jer je trebalo da se sretne sa nekim drugom na Banjici. Nije poznato da li je do susreta došlo.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.