Izvor: Radio 021, 21.Dec.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala devojčica u Nišu, majka sumnja da je oteta

Monika Karimanović (12) iz Suvog dola kod Niša nestala je juče nakon što je u 7.20 časova krenula u školu "Dr Zoran Đinđić" u naselju Vrzin brod, posle čega joj se gubi svaki trag.

Majka devojčice, Aleksandra sumnja da je njena ćerka oteta, pa moli sve koji su je videli da o tome odmah obaveste policiju.

Nestanak je prijavljen juče policiji u Nišu, piše Blic.

"Krenula je pešice juče u školu, kao i svakog dana. Škola je udaljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jedan kilometar od naše kuće. Međutim, u školu nikad nije stigla. Trebalo je da se vrati u 13.20 časova, ali je nije bilo. Sačekala sam još sat vremena, misleći da ima neku predstavu posle škole. Međutim, kada je nije bilo, krenula sam da je tražim", navodi majka.

U školi je majka saznala da devojčica nije ni stigla, zbog čega sumnja da ju je neko oteo.

"Sigurno je neko pratio i oteo. Nema šanse da je otišla sama, ona je dobro dete. Nikada nikakav problem s njom nije postojao, niti je negde išla sama. Dođe iz škole kući, uči, pusti Jutjub, sluša muziku i to je bio njen život. Nikada ni do grada nije išla sama. Samo da mi je živu vrate", priča majka.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestala devojčica iz Suvog Dola kraj Niša - policija intezivno traga

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Dec.2019

Kako su potvrdili u PU Niš, nestanak devojčice stare 12 godina prijavljen je juče, nešto pre 7.30 ujutru, kada je krenula od kuće ka školi i od tada joj se gubi svaki trag...Pozivaju se svi koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave na broj telefona 018/ 522-982 PU Niš...Devojčica je...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.