Izvor: Blic, 23.Okt.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenamerno ubo druga nožem u školi

Učenik prvog razreda novosadske Srednje saobraćajne škole, koji je nožem ubo druga u ruku, biće kažnjen nakon nastavničkog veća, prenosi Radio 021. Direktorka škole Mirjana Pavlović, je u izjavi za Radio 021 rekla da je ''dečak ozledio svog drugara nenamerno, ali da to ne opravdava donošenje oružja u školu''.

Prema njenim rečima, zaposleni u školi nemaju pravo da zaviruju u torbe ni da pretresaju učenike. Portir na ulazu u školu može eventualno da zamoli učenike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji ulaze u školu da pokažu sadržaj torbe, ali nije moguće prekontrolisati 700 učenika, koliko ih ima u jednoj smeni.

Škola ima svog policajca i video nadzor u zgradi i u školskom dvorištu.

Inače, dečak je policiji rekao da nož u torbi nosi da bi se odbranio od grupe huligana koji kod Železničke stanice sačekuju decu i uzimaju im novac, dodaje Radio 021.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Učenik uboden lovačkim nožem u Sabraćajnoj školi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2008, 21:37

NOVI SAD - U incidentu koji se večeras oko 18 sati dogodio u novosadskoj Saobraćajnoj školi, učenik prvog razreda zadobio je ranu nožem od strane drugara iz razreda. Kako je rekao pomoćnik direktora škole, Saša Stanković, dečaku su konstatovane lake telesne povrede...Kako smo saznali, do incidenta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.