Izvor: Radio 021, 10.Feb.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon duge stagnacije, porasla vrednost kriptovaluta

Na tržištu kriptovaluta desio se dramatičan preokret, jer su bitkoin, eter i litkoin doživeli nagli rast vrednosti, prenosi "Independent".

Litkoin, koji se često opisuje kao srebrna kriptovaluta, doživeo je najveće dobitke povećavši svoju vrednost za više od 30 odsto za samo nekoliko sati.

Ovaj porast vrednosti je do sada najveći u 2019. godini i prati nekoliko meseci stagnacije na tržištu kriptovaluta.

Bitkoin je gotovo sedam nedelja beležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << konstantne gubitke pre neočekivanog preokreta, čija je vrednost u poslednja 24 sata porasla za više od 200 dolara s jednim talasom povećanja vrednosti od 100 dolara za samo pola sata.

Pozitivno kretanje na tržištu biće veliko olakšanje za sve investitore u kriptovalutama.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nakon duge stagnacije, porasla vrijednost kriptovaluta

Izvor: Capital.ba, 10.Feb.2019

VAŠINGTON – Na tržištu kriptovaluta desio se dramatičan preokret, jer su bitkoin, eter i litkoin doživjeli nagli rast vrijednosti. Litkoin, koji se često opisuje kao srebrna kriptovaluta, doživio je najveće dobitke povećavši svoju vrijednost za više od 30 odsto za samo nekoliko sati. Ovaj...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.