Izvor: Luftika.rs, 23.Jul.2020, 08:45

Najveći svetski lanac picerija stiže na Balkan (FOTO)

Svetski poznata kompanija Domino’s pica uskoro otvara vrata svoje prve poslovnice u Hrvatskoj.
Lokacija prve picerije je u Ulici Kneza Mislava preko puta hotela Šeraton u Zagrebu, a za dolazak globalnog lidera u dostavi pice, koji ima više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja, zaslužna je firma Ol abaut pica (All about pizza), prenosi Poslovni.hr.








View this post on Instagram




>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<










Jučer smo vam pokazali naše dostavno eko vozilo, a osim dostave u Domino's Pizza imat ćemo 'pick-up' opciju te ćete pizzu moći pojesti i u našem restoranu. 😊 Koga interesira proces nastanka pizze, moći će ga promatrati preko staklenih panela! 🍕 #dominospizza #dominos #dominospizzahrvatska #dominoshrvatska #dominoscroatia #pizza #pica #zagreb #hrvatska #croatia
A post shared by Domino's Pizza Hrvatska (@dominospizza_hrvatska) on Jul 17, 2020 at 1:00am PDT


Direktor firme Mihael Sviben i njegov poslovni partner Nils David Gornal na razvoju ovog poslovnog poduhvata rade već više od dve godine. Tradicija ove američke kompanije seže od 1960. godine, a prva zagrebačka poslovnica počinje s radom od ponedeljka 27. jula.
U uređenju prostora od 300 kvadratnih metara učestvovali su lokalni umetnici, a Sviben ističe kako su želeli da budu drugačiji, a istovremeno autohtoni i prikažu jedinstvenost Zagreba.








View this post on Instagram















Naša pećnica je spremna, a za osam dana iz nje će se početi širiti neodoljivi mirisi naših pizza! 😋 #dominospizza #dominos #dominospizzahrvatska #dominoshrvatska #dominoscroatia #pizza #pica #zagreb #hrvatska #croatia
A post shared by Domino's Pizza Hrvatska (@dominospizza_hrvatska) on Jul 19, 2020 at 1:00am PDT


– Kao i svaki mladi preduzetnik, imam velike planove, no za početak ćemo se fokusirati na Zagreb. Domino’s je poznat po neverovatno brzoj dostavi, i da bismo to postigli, radimo s malim zonama isporuke. Iz naše prve poslovnice dostavljaćemo samo u delove Zagreba, tako da će fokus našeg prvog širenja biti Zagreb u celosti, ali planovi nakon toga su nam daleko veći – objašnjava Sviben.
Picerija u kojoj je zabranjen ulaz nevaspitanoj deci

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Domino’s Pizza stiže u Hrvatsku

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Jul.2020

Za dolazak globalnog lidera u dostavi pice, koji ima više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja, zaslužna je firma All about pizza...Direktor firme Mihael Sviben i njegov poslovni partner Nils David Gornal na razvoju ovog poslovnog poduhvata rade već više od dve godine. Tradicija ove američke...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.