Izvor: Radio 021, 21.Sep.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljena hologramska turneja Vitni Hjuston

Jedna od najpoznatijih i najtalentovanijih pevačica umrla je pre sedam godina i to u 49. godini života, a sada se najavljuje njena hologramska turneja.

Fanovi Vitni Hjuston tako će sledeće godine na koncertu uživati uz njene legendarne hitove "I wanna dance with somebody" i "I will always love you".

Da će se sledeće godine održati hologramska turneja davno preminule zvezde, izvestio je magazin Roling stoun, a prvi koncert će biti održan u Meksiku, 23. januara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Trajaće sve do 3. aprila kada će biti održan poslednji koncert u Minsku. Takođe, koncerti će biti održani u Dablinu, Brajtonu, Londonu, Briselu, Amsterdamu, Gentu, Cirihu...

BASE Hologram stoji iza ovog događaja, a kompanija je takođe producirala emisije u kojima su bili Badi Holi i Roi Orbison, i još jedan sa operskom pevačicom Marijom Kalas.

Na turneji će biti i bend koji će svirati kao i prateći vokali i plesači.

Međutim, ova vest izazvala je podeljene reakcije obožavatelja. I dok su jedni oduševljeni, drugima se ona nikao ne sviđa.

"Ovo je odvratno i pokazuju koliko je ni malo ne poštuju", komentar je na ovu vest na Tviteru jednog korisnika ove društvene mreže.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.