Izvor: 021info.rs, 31.Jul.2019, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradna igra Najbolji selfi sa dinosaurusima

Dino park u Novom Sadu ima novu nagradnu igru pod nazivom Najbolji dino selfi koja traje od 1. do 15. avgusta.    U nagradnoj igri možete da učestvujete tako što ćete poslati selfije sa dinosaurusima iz Dino parka u inboks Facebook stranice. Tri najbolje fotografije dobijaju nagradu, a to su porodična ulaznica u novosadski Dino park, Porodična ulaznica za Dino park na Zlatiboru i dve dečije ulaznice za Dino park u Novom Sadu.     Na kraju nagradne igre biće proglašeni pobednici i objavljene sve vaše fotografije.          

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

Nagradna igra „Pitanje za milion bodova: keš ili Super Nova kartica?“

Izvor: Capital.ba, 01.Avg.2019, 12:14

BANJALUKA, Nova banka u saradnji sa kompanijom Mastercard®, organizuje nagradnu igru za sve korisnike Super Nova debitnih i kreditnih kartica. Nagradna igra će trajati od 1. avgusta do 15. septembra 2019. godine. Svakom transakcijom plaćanja Super Nova karticama, u iznosu većem od 19,99 KM, korisnici...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.