Na uloženih 50 dinara dobio više od pola miliona

Izvor: Radio 021, 07.Maj.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na uloženih 50 dinara dobio više od pola miliona

Takmičenje "Pogodi najveću kvotu", koje je organizovala kompanija "Mozzart" u punom je jeku, a najzanimljivije tek sledi.

Naime, svega devet dana ostalo je do kraja nagradne igre u kojoj se dodeljuje luksuzni BMW serije 1 onom igraču koji ima najveću pogođenu kvotu.

Nadmetanje je počelo 15. aprila, a trenutno je najbliži glavnoj nagradi igrač koji je uhvatio kvotu 10.659 na svega četiri para. Uz to je na uloženih 50 dinara zaradio 543.609 dinara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Tiket se našao pred ambisom na meču Lion - Nica, domaćin je morao da juri izjednačenje igrajući čitav sat bez isključenog Kornea, ali Lakazet u finišu meča donosi svojoj ekipi bod, a Mozzartovom igraču budi nadu da bi mogao do čuda. Ipak, da život piše drame potvrđeno je na meču Hal - Vulverhempton gde se posle 1:1 na poluvremenu čekao kec na kraju. I došao je, zahvaljujući autogolu Vukova u 94. minutu.

U okviru takmičenja kompanije Mozzart pod nazivom "Pogodi najveću kvotu", ništa manje atraktivna nije ni nagrada za drugoplasiranog - skuter Yamaha NS50 Aerox R, dok trećeplasirani dobija smart telefon poslednje generacije Samsung Galaxy S7 edge.

Da bi tiket ušao u obračun za nagradu potrebno je da ima minimum četiri para, da svi parovi na tiketu budu pogođeni, a minimalna uplata je 50 dinara. Trenutno vodi ovaj neverovatni tiket, a vremena ima do 15. maja da se nadmaše trenutni rezultati.

Više informacija o takmičenju možete pročitati ovde, ili jednostavno odmah odigrajte tiket online.

Autor: Reklamni tekst

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.