Na svim graničnim prelazima čeka se do pola sata

Izvor: Radio 021, 09.Sep.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na svim graničnim prelazima čeka se do pola sata

Na naplatnim rampama kroz Srbiju nema zadržavanja, saopštili su iz Puteva Srbije.

U izveštaju Auto-moto savez Srbije podseća da se učesnici u saobraćaju putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje na Batrovcima čekaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << oko 60 minuta, na prelazu Šid oko 120 minuta i na Kelebiji oko 60 minuta.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.