Na Exitu slepi progledaju, ubogi prohodaju a slomljena srca zarastaju

Izvor: Luftika.rs, 08.Jul.2022, 13:33

Na Exitu slepi progledaju, ubogi prohodaju a slomljena srca zarastaju

Na Petrovaradinskoj tvrđavi počeo je Exit, a u predstojećim danima sasvim sigurno možemo očekivati mnoštvo nesvakidašnjih situacija.
Sećate se momka koji je pre desetak godina zaspao dok stoji, sluša elektro i sve vreme pokreće ruku u ritmu muzike. Onda se oko njega okupi ekipa koja ga imitira, on se probudi, iznenadi se i, izgleda, ponovo zaspi.
I onda su tu ostali snimci ljudi koji su potpuno prepušteni muzici ili fotografije momka kojeg devojka nosi na ramenima i slične >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << stvari.
Ovog jutra novinarka televizije Nova S imala je priliku da razgovara sa onima koji su do kraja ostali na Dance areni. Naravno, stvari su uskoro otišle u (ne)očekivanom pravcu, prenosi 021.rs.
U kadru je đuskao momak koji ima štake, jer je izgleda povređen. Ubrzo se otkrilo o čemu je reč.
– Prohodao sam ovde, ne mož’te verujete, slomljenog srca i slomljene noge sam došao ovde. Em što sam prohodao na Exitu, em što sam našao novu ljubav. Za sve su zaslužni moju drugari što su me doveli – vikao je momak u mikrofon.
Foto: Collage/Printscreen/Nova S Potom se pojavljuje visoki mladić u dresu Denisa Rodmana. Iako je jutro, uzvikuje „Dobro veče, dobro veče“, dodajući i: „Pomaže Bog i svi sveci, kako ste“.
Na pitanje kako se snalazi na štakama, momak ih je podigao u vis, vičući da je prohodao i potom je medicinska pomagala odbacio od sebe.
Video čitavog uključenja možete da pogledate OVDE.
Izvor: 021.rs
7 minuta vožnje – 2.000 dinara: Novosadski divlji taksisti prebacili na Exit tarifu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.