Muzičko veče u nedelju na Akademiji umetnosti

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2017, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzičko veče u nedelju na Akademiji umetnosti

Muzičko veče pod nazivom "And the World Goes 'Round" održaće se u nedelju, 21. maja u Multimedijalnom centru Akademije umetnosti.

Tom prilikom publici će se predstaviti studenti glume sa Departmana dramskih umetnosti Univerziteta i Akademije umetnosti I, II, III, IV godine, kao i studenti sa master studija.

Na programu će se naći šaroliki muzički repertoar od Gradske i narodne muzike pa sve do pesmica iz crtanih filmova, kao i poznatih numera iz mjuzikala. Program >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su pripremili dr Agota Vitkai Kučera i redovan profesor akademije mr Goran Strgar.

Klavirski saradnik i koreografi su David Klem, Tatjana Grujić i Aleksandra Pejić, dok su se za dizajn svetla i zvuka pobrinuli profesori akademije Žarko Lazić i Aleksandar Stojšin uz pomoć studenata sa akademije.

Program će početi u 20 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.