Izvor: Luftika.rs, 23.Jul.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muški fazoni na koje padaju i ona najmudrije

Kada nekoga volimo, ili smo zaljubljeni do ušiju, ne opterećujemo se i ne pomišljamo da taj neko ima krajnje namere. Pored tog dražesnog osećaja zaljubljenosti i leptirića u stomaku, mozak uvek treba da nam bude uključen.
Neki to rade slučajno, ali ima i onih koji tačno znaju šta da kažu kako bi dobili baš ono što žele od nas. Ovo su navlakuše na koje pada većina žena, ma koliko pametne bile:
Nisam još spreman za vezu, ali možemo da se viđamo Verovatno misli kod njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << uveče, u stanu. Nikad preko dana. Mnoge devojke će pasti na ovo, u nadi da će muškarac jednom postati spreman za vezu.
Ne želim seks od tebe, samo želim da pričamo … Ili da gledate film. Klasična muška navlakuša koja se redovno završava seksom. Nekim devojkama je dovoljno samo reći da nije stvar u seksu i devojke će odmah poverovati.
Oprao bih ja sudove, ali ti to radiš bolje Ne pali uvek, ali prvih nekoliko puta se mogu izvući na taj način.
Imam puno posla, ali javiću ti se uskoro Vrlo verovatno ne želi da se vidi s tobom, ali ne želi da te izgubi pa ovako kupuje vreme.
Nikad nisam upoznao devojku poput tebe Ovo verovatno govori baš svakoj koju upozna i baš svaka će se zbog toga osećati toliko posebno da je spremna na šta god on poželi.
Šta prvo kaže muškarac koji je načinio preljubu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.