Izvor: Luftika.rs, 08.Okt.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci Ribe, Lavovi i Bikovi učiniće da živite kao u bajci

Osobe rođene u znaku Ribe, Lava i Bika važe za najromantičnije muške pripadnike Zodijaka, koji će svoje izabranice obasipati pažnjom.
Njhovim partnerkama možemo samo da zavidimo, pošto će im muškarci rođeni u ova tri znaka pretvoriti život u romantični film.
Ribe Slatki i mazni – tako bi se najkraće mogli opisati muškarci rođeni u znaku Ribe. S njima vam neće nedostajati nežnih reči i dodira. Po prirodi su sramežljivi i ne vole pompu. Šarmiraće vas spontanim romantičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << gestovima.
Lav Ne zadovoljavaju se sitnicama kada je u pitanju romantika, vole da preteruju. Muškarci Lavovi su spremni na sve kako bi iznenadili voljenu osobu, ali isto očekuju i zauzvrat.
Bik Bikovi su romantičniji od svih znakova zodijaka pa i od prethodno pomenutih. Oni su rođeni emotivci i pesničke duše koji nemaju problema ni s pokazivanjem ni s izražavanjem svojih osećanja.
Jedno je sigurno – romantike vam uz muškarca Bika neće nedostajati.
Blizanci, Jarac i Vodolija će čitavog života bežati od braka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.