Mrkonjić: Gradnja jeftinih stanova po celoj Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2009, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: Gradnja jeftinih stanova po celoj Srbiji

NOVI SAD - Ministar za infrastrukturu Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da će Beograd, Novi Sad i Niš učestvovati u projektu masovne izgradnje jeftinih stanova.

On je prilikom obilaska radova na autoputu Horgoš-Novi Sad novinarima rekao da se pregovara i sa drugim gradovima u Srbiji i izrazio očekivanje da će većina prihvatiti da učestvuje u tom projektu.

U Beogradu će se jeftini stanovi graditi u naseljima Ovča i Borča, a predviđena je izgradnja 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << hiljada stanova, kazao je Mrkonjić.

Ministar je ocenio da je realna cena stanova između 300 i 500 evra po kvadratnom metru, u zavisnosti od lokacije.

"Nećemo poremetiti trzište stanova, ali ćemo stvoriti uslove da većina građana, naročito mladi, kupe stan", istakao je Mrkonjić.

Ministar za infrastrukturu Srbije rekao je i da je formirana radna grupa koja radi projektu izgradnje jeftinih stanova i da očekuje da će u roku od dve nedelje on biti predstavljen javnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeftini stanovi gradiće se u više gradova

Izvor: NaDlanu.com, 19.Avg.2009

NOVI SAD, 19. avgusta 2009. (Beta) - Ministar za infrastrukturu Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da će Beograd, Novi Sad i Niš učestvovati u projektu masovne izgradnje jeftinih stanova. On je prilikom obilaska radova na autoputu Horgoš-Novi Sad novinarima rekao da se pregovara i sa drugim...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.