Mladić ranjen naočigled prolaznika

Izvor: Blic, 25.Sep.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ranjen naočigled prolaznika

Novi Sad - Grujica M. (22) iz Novog Sada ranjen je hicima iz pištolja juče u 14.30 sati u Ulici Teodora - Toze Jovanovića na Novom naselju. Na njega su pucala dvojica mladića, čiji identitet je poznat policiji, i za njima se traga. Grujica M. je prevezen u bolnicu, a lekari kažu da je u teškom stanju i da se bore za njegov život.

Kako „Blic" saznaje, Grujica M. je šetao ulicom kada su na njega pucala dvojica mladića koja su došli iz suprotnog pravca. Naočigled >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brojnih prolaznika, ispalili su nekoliko hitaca u Grujicu M., od kojih su ga dva pogodila u stomak, a jedan u prepunu.

- Sedela smo u kafiću i videla tog momka kako prolazi ulicom. Nekoliko sekundi kasnije čula sam nešto kao pucanje petardi i pogledala u tom pravcu. Mladić je ležao, a pored njega su stajala dvojica momaka. Jedan je bio u beloj dukserici sa kapuljačom i u tamnijim farmericama, dok je drugi bio u tamnoj odeći. Nisam im videla lica, samo su se okrenuli i otrčali iza ugla - priča devojka, svedok pucnjave.

Očevici kažu da su čuli četiri ili pet hitaca i da su napadači pobegli ka obližnjem pasažu. Nekoliko metara od mesta pucnjave na zemlji je ostao beli skuter i sumnja se da su se napadači došli tim skuterom, sišli sa njega i presreli Grujicu M.

- Izlazio sam iz zgrade, čuo sam pucnjavu i pogledao u pravcu odakle dolazi zvuk. Nisam video te momke, ali sam siguran da su pobegli su kroz pasaž ka Ulici Radomira Raše Radujkova. Ranjeni momak je bio živ. Neko je odmah pozvao Hitnu pomoć, koja je brzo došla i odvezla ga - kaže Novosađanin koji živi u zgradi neposredno pored mesta pucnjave.

Policija je ubrzo identifikovala napadače i traga za njima, ali motiv napada za sada nije poznat.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.