Mladić poginuo u sukobu dve romske porodice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić poginuo u sukobu dve romske porodice

NOVI SAD - U sukobu članova dve romske porodice juče oko 17.30 sati u Novom Sadu u Ulici Ilije Birčanina ispred broja 15 na Detelinari izboden je nožem Duško Dimitrov (1977) iz Kaća, koji je, pre nego što je stigao do Urgentnog odeljenja, od zadobijenih povreda preminuo, piše "Dnevnik".

Na mestu događaja odmah se pojavila policija, ali su tri osobe pokušale automobilom da prevezu povređenog do Kliničkog centra. Osumnjičeni za ubistvo je petnestogodišnji B. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << N., čije saslušanje je bilo planirano da bude u toku noći tako da će se danas znati više detalja o tome. Mogući uzrok sukoba je svađa oko žene jednog od učesnika u obračunu, saznali smo nezvanično.

Dimitrov, koji je podlegao povredama u krugu Kliničkog centra, prema raspoloživim saznanjima, zadobio je nekolika udaraca nožem u leđa. Nad njim je pokušana reanimacija, ali na žalost nije bilo spasa.

Tragajući za svedocima ovog obračuna, nekoliko policijskih operativaca ušlo s pištoljima u jednu kuću u Ulici Koste Racina, iz koje, po poslednjim saznanjima, nisu izašli s osumnjičenim.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Maloletnik ubio čoveka

Izvor: B92, 02.Okt.2008, 22:37

Novi Sad -- U Novom Sadu dogodilo se ubistvo. Sumnja se da je četrnaestogodišnji B.N nožem ubo Duška Dimića, koji ubrzo po ranjavanju preminuo u Kliničkom centru Vojvodine... Prema nezvanični informacijama dugogodišnja porodična svađa između romskih porodica Nikolić i Dimić u jednom trenutku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.