Mirović: Ugovor sa ATP “Vojvodina” zakonit

Izvor: Novine novosadske, 14.Feb.2013, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Ugovor sa ATP “Vojvodina” zakonit

Igor MirovicSudska odluka o isplati obeštećenja za ATP “Vojvodina” se mora poštovati, a gradske vlasti moraju da promene odnos koji imaju prema investitorima, izjavio je za 021 visoki funkcioner Srpske napredne stranke Igor Mirović.
Prema njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << rečima, u pitanju je legitiman ugovor koji je tadašnja gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković potpisala sa vlasnikom kompanje Ilijom Devićem, koji nije ispoštovan.
“Ova presuda je, na neki način, dala ocenu zakonitosti potpisanom ugovoru, a odluka pravosudnih organa se mora poštovati”, kaže on, dodajući da je još uvek moguć dijalog između Grada i Devića.
Mirović dodaje da deo javnosti ima pogrešan stav o ljudima koji žele da ulažu novac gde se investitori percipiraju kao “nelojalna konkurencija”, navodeći najskoriji primer kompanije Al-Dahra.
On naglašava da je posao koji je dobio Dević želelo nekoliko drugih auto-prevozničkih kompanija čije je rukovodstvo bilo povezano sa kriminalom, ali je novosadska vlast tada izabrala ATP “Vojvodina”.
Posle se ispostavilo da je vlasnik pojedinih kompanije koje nisu dobile posao bio Darko Šarić”, kaže Mirović, koji je u vreme potpisivaja spornog ugovora rukovodio Zavodom za izgradnju grada kao kadar radikala.
Izvor: 021
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Potpredsednik SNS Mirović: Isplatiti obeštećenje firmi ATP Vojvodina

Izvor: Blic, 14.Feb.2013

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Igor Mirović izjavio je danas da se sudska odluka o isplati obeštećenja za Auto transportno preduzeće "Vojvodina" mora poštovati. ..Privredni apelacioni sud potvrdio je pre dva dana prvostepenu presudu po kojoj je grad Novi Sad dužan da ATP "Vojvodinu"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.