Ministarstvo kulture: Ne ukidaju se medijski javni servisi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2010, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo kulture: Ne ukidaju se medijski javni servisi

NOVI SAD -

Od ponedeljka, 12. jula na sajtu Ministarstva za kulturu, biće dopstupna srpska verzija medijske studije rađene za potrebe Ministarstva kulture zbog čije je verzije na engleskom jeziku bilo pojačano interesovanje javnosti za tu oblast.

Građanska Vojvodina je na osnovu te medijske studije pre dva dana upozorila da se priprema ukidanje pokrajinskog javnog medijskog servisa.

Prilog novinara Radio Novog Sada Radoslava Šeguljeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Eksperti predlažu da se RTV pripoji RTS

Izvor: Blic, 10.Jul.2010, 01:05

Novi Sad - U studiji „Evropski put za srpske medije“, koju je naručilo Ministarstvo kulture Srbije, a uradili eksperti EU, preporučuje se ukidanje Radio-televizije Vojvodine kao javnog servisa i njeno transformisanje u regionalnu televiziju u okviru Radio-televizije Srbije. Analizirajući srpske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.