Miloš Vučević dobitnik priznanja Kapetan Miša Anastasijević

Izvor: Radio 021, 11.Dec.2014, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Vučević dobitnik priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dobitnik je priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" koje mu je uručeno za promociju evropskih vrednosti života u Novom Sadu.

Nagrada koja se sastoji od Plakete i Zlatnika sa likom Kapetana Miše i umetnički je rad akademskog vajara Ljubiše Mančića iz Beograda, uručena je gradonačelniku u Matici Srpskoj.

Tu odluku doneo je stručni Žiri kojim predsedava prorektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Radovan Pejanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a koji čine profesori, ekonomisti i novinari.

Nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" dodeljuju se u okviru Projekta "Put ka vrhu" MediaInventa i predstavljaju proces uspostavljanja i afirmacije takvih vrednosti najboljim stvaraocima u privrednom i društvenom životu u Srbiji, istaknutim pojedincima, kompanijama i ustanovama, koji su svojim radom obeležili proteklu godinu. Nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" dodeljuje se od 2000. godine radi afirmisanja privrednog stvaralaštva, preduzetničke kulture i društvenih vrednosti u našoj zemlji.

Predloge za priznanje šalju privredne komore, lokalne samouprave, udruženja novinara, nevladine organizacije i istaknuti pojedinci.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.