Izvor: Radio 021, 21.Feb.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Izgradnja tunela Kadinjača iduće godine

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da očekuje da ove godine bude završena projektna dokumentacija za izgradnju tunela Kadinjača, na kojem bi radovi mogli da počnu 2020. godine.

Ona je rekla da se završava projekat za tunel, koji će uskoro biti na revizionoj komisiji.

"To znači da ćemo za taj tunel ove godine imati završenu projektnu dokumentaciju i da će tada Vlada i Ministarstvo raditi na pronalaženju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << načina finansiranja", rekla je Mihajlović.

Dodala je da predstoji početak izgradnje autoputa Preljina-Požega, dužine 30,9 kilometara, na kome trećinu trase čine tuneli i mostovi.

Kako je navela, Ministarstvo sa turskim "Tašjapijem" radi na projektnoj dokumentaciji za autoput Beograd-Sarajevo, a početak radova očekuje se na deonici Sremska Rača-Kuzmin.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.