Met Leblank će voditi Top gir

Izvor: Radio 021, 27.Sep.2016, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Met Leblank će voditi "Top gir"

Bivša zvezda serije "Prijatelji" Met Leblank potpisao je novi ugovor za popularnu emisiju "Top gear" u kojoj će biti voditelj, saopštio je BBC.

BBC je naveo da će američki glumac biti glavni voditelj u 24. sezoni serijala o automobilima koja će biti prikazana sledeće godine.

Leblank je bio jedan od voditelja kada je emisija ponovo pokrenuta u maju posle odlaska dugogodišnjih voditelja. Drugi voditelj Kris Evans dao je otkaz u julu posle pada gledanosti i nepovoljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kritika emisije.

Emisija "Top gear" koja kombinuje humor, akrobacije i savete o automobilima postala je globalni hit uz voditelje Džeremija Klarksona, Ričarda Hamonda i Džejmsa Meja.

Trio je prošle godine napustio emisiju nakon što je Klarkson udario producenta.

Klarkson u novembru počinje novu emisiju koja će se zvati "The Grand Tour".

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.