Izvor: Radio 021, 24.Jan.2021, 16:35

Majstorski shitati: Tri, četiri, sad - birate glupost nedelje

I ove nedelje donosimo delić onoga što su političari i javne ličnosti govorili u proteklih sedam dana.

Funkcioneri možda uživaju u čarima imuniteta, ali ih on ne može sačuvati od sklonosti ka gluposti. Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.

Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat), a na kraju teksta nalazi se anketa u kojoj možete da glasate za najveću glupost.

Što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << po svojima - Goran Vesić

"Takve su generacije kojima pripadamo predsednik Vučić i ja. Završili smo državne fakultete i učimo čitavog života. Nismo od ovih novokomponovanih političara koji su 'završavali' fakultete po buticima i livadama sa zvučnim stranim imenima. I još misle da znaju sve." 

Krimi ikona - Milorad Dodik

"Mislim da se iza svega krije obračun Ukrajinaca sa mnom, jer sam poznat po tome što sam za Krim rekao da je prirodno pravo Rusije da njim upravlja, evo i sada to mislim." 

Svetlost Vostoka - Nebojša Krstić

"Zašto neko organizuje protest u korist Navaljnog u Beogradu? Sigurno ne zato što se brine za Navaljnog. Nego hoće da pokvari odnose Srbije i Rusije... kako Srbija ne bi proizvodila Sputnik V. Da bi onda njegovi mediji mogli da tuku Vučića kako ni odnose sa Rusijom ne ume da održi." 

Svetac Srbije - Nebojša Bakarec

"Predsednik Vučić gradi Srbiju, uzdiže Srbiju, leči Srbiju, vakciniše Srbiju. Živela Srbija!"

Pod kapom Palminom - Dragan Marković Palma

"Molim Vučića da stavi kapu na glavu kada pada sneg. Kapa je inače marke Lakost. A zašto markiran kačket? Zato što to nose samo najbolji na svetu kao što je Novak Đoković, a Vučić je marka za one što ga napadaju." 

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.