Izvor: Radio 021, 24.Avg.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačka krijumčarila mobilne telefone u zatvor

Zatvorski čuvari u Kostariki satima su vrebali mačku koja je pokušavala da unese mobilni telefon u zgradu državnoga zatvora.

Mačka je uhvaćena posle potrage koja je trajala pet sati.

Životinja je prvo pobegla u kanalizaciju, što je primetio jedan od čuvara zatvora La Reforma u gradu San Rafaelu de Alahueli, blizu glavnoga grada San Hozea.

"Prilično smo se namučili dok smo je uhvatili jer nam se uvukla u kanalizaciju. Trebalo nam je dugo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uhvatimo", rekao je šef bezbednosnih poslova zatvora, Pablo Bertozi.

Pošto je životinja napokon izašla iz kanalizacije, zatvorski čuvari su je uhvatili i na njenim leđima spacili kesicu s dva mobilna telefona, punjačem i memorijskim karticama. Grupe kriminalaca redovno koriste životinje kako bi slale poruke zatvorenicima.

Zatvorske vlasti su 2015. godine u istom zatvoru uhvatile goluba kojemu su za noge bile zavezane kesice s drogom, namenjene zatvorenicima.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

HIT: MAČKA krijumčarila mobilne telefone u zatvor

Izvor: Mondo, 25.Avg.2019, 09:06

Zatvorski čuvari satima su vrebali ne bi li uhvatili mačku koja je pokušala da unese mobilni telefon u zgradu državnoga zatvora, objavile su vlasti u Kostariki...Foto: Mondo/Stefan Stojanović Mačak hoda po ogradi u svitanje...Mačka je uhvaćena nakon petosatne potrage. Životinja je najpre pobjegla...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.