MAĐARSKA IZRUČUJE JAĆIMOVIĆA U PONEDELJAK?

Izvor: Kurir, 23.Feb.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAĐARSKA IZRUČUJE JAĆIMOVIĆA U PONEDELJAK?

NOVI SAD - Saša Jaćimović (38) iz Sremske Kamenice, optužen da je krajem januara ubio svoju nevenčanu suprugu u novosadskom Novom naselju, biće u ponedeljak izručen našoj državi iz Mađarske, nezvanično se saznaje, a prenosi novosadski informativni portal 021.

On će istog dana biti saslušan u novosadskom Višem sudu, kod sudije Tatjane Đurašković, koja je i obavila uviđaj posle ubistva.

Beživotno telo Jasne Kurteš (44) pronađeno je u stanu u ulici Stevan Hristića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pokriveno čaršavom na krevetu, pored koga je sedela četvorogodišnja ćerka, koja je verovala da joj majka spava.

Telo je pronašla majka nastradale 27. januara oko 13 sati iza razvaljenih vrata stana, dok se ubistvo najverovatnije dogodilo oko dva časa ujutro.

Žena je ubijena sa više hitaca iz pištolja koji je Jaćimović predao mađarskoj policiji. On je posle ubistva pobegao iz zemlje i dan kasnije se predao policiji u Budimpešti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.